קטגוריות

סל  

אין מוצרים

משלוח 0.00 ₪‎
סה"כ 0.00 ₪‎

סיים רכישה

צימרים מומלצים

עוגיות גרנולה

 

 175 גרם סוכר חום

125 גרם סוכר לבן

170 גרם חמאה

 

1 ביצה שלמה

2 חלבונים (לבן)

15 סמ"ק ליקר שקדים

15 סמ"ק חלב

קורט מלח

 

140 גרם גרנולה

130 גרם קמח מנופה

2 גרם אבקת אפיה (שמים מעט בקמח ומערבבים)

 

150 גרם אגוזים לבחירה (אגוז מלך,אגוז פקאן,שקדים,פיסטוקים או פשוט מה שיש)

ניתן להוריד מכמות האגוזים ולשים פירות יבשים באותו יחס.

 

אמצעים:

מיקסר,תנור 180 מעלות,מגש,נייר אפיה,מרית(לקקן),שק זילוף או כפית.

 

אופן הכנה:

מכניסים את החמאה והסוכרים לבן וחום למיקסר עם וו גיטרה (מה שהוא לא מטרפה ולא זרוע לישה) אם לא מוצאים וסביר להניח שלא ניתן עם מטרפה אך צריך לעצור הרבה ולהפוך את המסה במיקסר.

 

מתחילים להקציף את החמאה ומוסיפים לאט את הביצים בכדי ליצור הקצפה משאירים כ שליש מהביצים עוצרים הופכים טוב טוב את החמאה וחוזרים להקציף את החמאה ומוסיפים את הביצים ונותנים לו להקציף כ-4 דקות עוצרים כשהחמאה התנפחה ונהפכה לקציפה טיפה לפני שמסיימים מוסיפים ליקר שקדים חלב ומלח

(מעורבבים יחד להמסת המלח)

 

מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה ומכניסים למיקסר בסדר הזה: קמח מערבבים היטב ומוסיפים גרנולה ואגוזים.

סדר זה הוא בכדי למנוע היווצרות גושי קמח בעוגיה.

 

יוצקים בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.


ראשיראשי