קטגוריות

סל  

אין מוצרים

משלוח 0.00 ₪‎
סה"כ 0.00 ₪‎

סיים רכישה

צימרים מומלצים

בצק פריך

אביזרים:

מיקסר עם "וו גיטרה",ניילון נצמד

 

מצרכים:

100 גרם סוכר

200 גרם חמאה

300 גרם קמח

ביצה 1

קורט מלח

גרידת לימון וגרידת תפוז

 

אופן הכנה:

-חותכים את החמאה לקוביות קטנות ושמים במיקסר

למיקסר מוסיפים את הסוכר מעבדים כ-40 שניות ומוסיפים את הביצה ממשיכים לעבד כ-30 שניות.

מוסיפים את הקמח ומעבדים מעט עד קבלת בצק אחיד

עוטפים בניילון נצמד ולמקרר לפחות שעה.

 

כללים חשובים לבצק פריך

-עם בצק פריך יש לעבוד מעט מאוד בכדי שהבצק ישאר פריך

-לאחר רידוד יש לתת לבצק לנוח מעט לפני אפיה.

-שאריות לאחר רידוד וקריצה חוזרות למנוחה של לפחות חצי שעה.


ראשיראשי