קטגוריות

סל  

אין מוצרים

משלוח 0.00 ₪‎
סה"כ 0.00 ₪‎

סיים רכישה

צימרים מומלצים

עוגת שוקולד עם ליקר


150 סמ"ק ליקר אוכמניות או דובדבנים או חצי חצי

400 גרם מרגרינה

400 גרם סוכר

12 חלמונים

 

200 גרם סוכר

12 חלבונים

 

340 גרם קמח

15 גרם אבקת אפיה

120 גרם קקאו



אופן הכנה:

1. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב הקצפה מלאה,מסיימים מעבירים למקרר להמתנה עד סיום הקצפה שומנית.

2.מתחילים הקצפה שומנית

-מכניסים את המרגרינה למיקסר עם סוכר ומתחילים להקציף את המרגרינה ע"י (וו גיטרה) ובהדרגה מוסיפים חלמונים

ולאחר החלמונים בהדרגה מוסיפים את הליקר

ועוצרים

3.מקפלים לתוך המסה את קציפת החלבונים.

4.מקפלים לתוך המסה את הקמח,קקאו ואבקת אפיה לערבב טוב את היבשים לפני.

5.ניתן להוסיף עד-120 גרם תוספות(אגוזים,פירות יבשים ועוד)

 

אפיה 180 מעלות כ-40-50 דקות.

מומלץ לצפות בגאנאש תואם.


ראשיראשי