קטגוריות

סל  

אין מוצרים

משלוח 0.00 ₪‎
סה"כ 0.00 ₪‎

סיים רכישה

צימרים מומלצים

עוגיות קוקוס


375 סמ"ק חלבון

750 גרם סוכר

 

20 סמ"ק ליקר קוקוס

50 גרם קמח

50 גרם קורנפלור

בערך 750 גרם קוקוס לפי ספיגת הקוקוס

 

מקציפים חלבון וסוכר הקצפה מלאה ומוסיפים את ליקר הקוקוס בסיום ההקצפה.

מערבבים את הקמח קורנפלור וחלק מהקוקוס יחד לפני הקיפול,

ומקפלים בעדינות את היבשים לקציפה.

זילוף במנג'טים קטנים,

אפיה ב-180 מעלות כ-12 דקות

בתאבון.

 


ראשיראשי