קטגוריות

סל  

אין מוצרים

משלוח 0.00 ₪‎
סה"כ 0.00 ₪‎

סיים רכישה

צימרים מומלצים

פאדג' שוקולד(לבה שוקולד)

 

מרכיבים: מתכון ל-16 מנות

-300 גרם שוקולד מריר

עד 60% מוצקי קקאו.

-300 גרם חמאה או מחמאה.

-220 גרם סוכר לבן .

-6 ביצים שלמות.

-6 חלמונים (צהוב).

-130 גרם קמח.

-25cc ליקר שוקולד מריר

-ניתן להוסיף עד 50 גרם אגוזים טחונים.


אמצעים:

קערה,מטרפה ידנית,תנור אפיה

,קוקוטים אישיים (תבנית אישית מאלומיניום)

 


אופן הכנה:

 

*מערבבים ביצים חלמונים וסוכר יחד

(לא מקציפים אלא מערבבים הרבה בכדי להמיס חלק מהסוכר)

 

*ממיסים שוקולד וחמאה בנפרד,שוקולד

שיטות המסה:

בבנמרי (קערה מעל סיר עם מים)

בזהירות במיקרוגל

או להמיס את החמאה לכבות ולהכניס את השוקולד פנימה ולערבב עד המסה, אך שיטה זו פחות מומלצת.

התהליך המומלץ:

-המסת שוקולד תמיד בבנמרי.

 

-ומחברים ביניהם.


*בודקים שהשוקולד והחמאה לא חמים מידי ומחברים את השוקולד לביצים והסוכר.

*מחברים את הקמח לעיסה ולבסוף את האגוזים.

 

הנחיות:

-לצנן את העיסה לפחות 4 שעות במקרר.

-מחממים תנור ל-180 מעלות.

-אם בחרנו להשתמש בחמאה אנו צריכים לשמן במברשת את הקוקוטים לפני הכנסת העיסה לתבנית.

-מכניסים לתנור 8-12 דקות

(יש לשים לב כשהמנה מוכנה בין התבנית לפאדג' ישנן בועות אחידות בכל הדפנות)

-הופכים על צלחת כדור גלידה ובתאבון...



ראשיראשי